Site Overlay
      
Sushi eten Enschede TAO: plateau met sushi en eetstokjes

Sushi eten Enschede, bezoek deze restaurants in Twente!

Sushi eten Enschede? Vind je sushi helemaal geweldig en ben je benieuwd waar je de lekkerste sushi kunt eten in Enschede en omgeving, dan moet je zeker verder lezen. In dit blog worden namelijk de drie beste sushi restaurants in Twente besproken.

1. Sushi eten bij restaurant TAO Enschede

De beste sushi eet je in Enschede bij TAO. Restaurant TAO in Enschede beschikt over een breed assortiment sushi en de bereiding ervan is geweldig. Ook is TAO geschikt voor speciale diëten waardoor vegetariërs, veganisten en mensen met een glutenallergie sushi kunnen nuttigen bij TAO. Doordat het eten, de bediening, de prijs-kwaliteit verhouding en de sfeer erg goed zijn heeft TAO afgelopen jaar het certificaat voor uitmuntendheid gewonnen. Dus wil je lekkere sushi voorgeschoteld krijgen in de buurt van Enschede? Ga dan zeker naar restaurant TAO!

2. TriniBra Sushi Bar

Op nummer twee staat TriniBra Sushi Bar, een sushirestaurant in Deventer. Bij Trinibra Sushi Bar zijn de etenskaart en de drankkaart aan de beperkte kant, maar een grotere kaart is niet nodig. Je krijgt namelijk zeer goede sushi geserveerd en daarom ook zeker een aanrader. Als kers op de kaart krijg je bij besteding van boven de 35 euro een flesje witte wijn gratis, wie wilt dat nou niet?

3. Umami

Umami staat op nummer drie van de lijst waarbij je het best sushi kunt eten. Wil je niet sushi eten in Enschede maar in Hengelo? Umami is een restaurant liggend in Hengelo in Twente. Bij Umami hebben ze geen vaste menukaart waar ze vijf jaar mee verder kunnen, maar brengen ze een aantal keer per jaar een nieuwe uit. Hierdoor krijg je de meeste ervaring met verschillende soorten sushi en hoe de verschillende soorten smaken. Het enige nadeel is dat je bij Umami niet a la carte kunt eten met een groep van tien personen of meer. Maar wanneer je met een kleinere groep bent en zeer lekkere sushi wilt eten is Umami zeker een aanrader.

We hopen dat we hiermee genoeg informatie hebben gegeven over waar je sushi kunt eten in Enschede en omgeving. Benieuwd welke gerichten je moet bestellen in het restaurant lees dan 7 sushisoorten die je gegeten moet hebben of benieuwd hoe je hoe onbeperkt sushi eten te werk gaat? lees dan de blog over onbeperkt sushi. Heb je nog vragen over deze blog? Laat dan hieronder een reactie achter en eet smakelijk!