Site Overlay
      
Sushi box met chopsticks

Hier haal je de lekkerste sushi voor thuis!

Vind je sushi ook zo lekker dat je het elke dag wel kunt eten? Ben jij iemand die vaak sushi thuis eet, maar niet weet waar je lekkere sushi kunt halen? Lees dan gauw verder want deze blog geeft de top drie restaurants waar je de lekkerste sushi kunt afhalen in Overijssel!

1. Restaurant TAO

Restaurant TAO is een Japans restaurant gevestigd in Enschede, op wandelafstand van het Centraal Station. Bij restaurant TAO is het mogelijk om sushi of sashimi af te halen. Het toppunt van restaurant TAO is dat de sushi en sashimi op de dag van de bestelling gemaakt wordt er hierdoor altijd vers is. De menukaart is erg variërend, je kunt verschillende sushi rollen bestellen, maar ze verkopen ook complete sushiboxen. Restaurant TAO is niet de goedkoopste, een sushirol varieert tussen de 3 en 15 euro. De sushiboxen variëren tussen de 14 en 80 euro.

2. Kota Radja

Kota Radja is een restaurant gelegen in Zwolle. Ze zijn niet allen in sushi gespecialiseerd maar bieden ook veel andere gerechten aan. Andere gerechten die ze aanbieden zijn bijvoorbeeld soepen, nasi gerechten en vlees gerechten. Voor ieder wat te kiezen! De sushi die ze aanbieden is minder variërend dan bij restaurant TAO. Het restaurant biedt 30 verschillende sushi soorten en vier sushi boxen aan, ook is het mogelijk om zelf een sushi box samen te stellen. Wat wel een voordeel is, is dat je bij bestelling van €10 euro op kosten van het restaurant kunt parkeren in de Q-park parkeergarage.

3. TriniBra

TriniBra is een restaurant gelegen in Deventer. Het is een restaurant met een groot aanbod van sushi, maar verkopen ook sashimi. Je kunt bij TriniBra verschillende sushirollen bestellen, maar je kunt ook kiezen voor sushi sets waarbij een gevarieerde box is samengesteld en je geen keuze hoeft te maken in de verschillende soorten sushi die ze verkopen. Wat het grote voordeel is aan TriniBra is dat ze ook bezorgen waardoor je je huis niet uit hoeft. Als laatste krijg je bij bestelling boven de 35 euro een flesje witte wijn gratis.

Om thuis sushi te eten is het natuurlijk van belang om een goed sushi servies te hebben en daarbij de juiste chopstoks te gebruiken.

We hopen dat we hiermee genoeg informatie hebben gegeven over de top drie sushi restaurants waar je sushi kunt afhalen in Overijssel. Ook benieuwd naar de beste sushi restaurants in Twente, lees dan beste sushi restaurants in Twente. Heb je nog vragen over deze blog? Laat dan hieronder een reactie achter.